livestatistics

Statistici Benefit

running

Bugetul consumat anual

În fiecare lună, clienții noștri încarcă o sumă aferentă beneficiilor pentru angajați. Sumele variază între 250 și 750 RON pe lună pe angajat și sunt distribuite către partenerii noștri în funcție de alegerea angajaților. Graficul indică sumele total administrate de Benefit pentru fiecare an de activitate [în milioane RON]. Pentru anul curent, cifra reprezintă sumele încărcate până în acest moment.

Beneficiile alese în 2022

Top 5 beneficii

Cadouri
Turism
Pensii
Sanatate
Transport

* tichetele de masă sunt excluse

Fiecare angajat optează pentru beneficiile pe care și le dorește. În medie, alegerea fiecărui angajat se schimbă o dată la două luni. În topul preferințelor angajaților sunt de obicei tichetele de masă, cadourile, transportul de acasă la serviciu (în condițiile legii), vacanțele sau pensiile private. Graficul include împărțirea în principalele beneficii de la începutul anului și până în acest moment.

Nr. de angajați motivați

Cei mai importanți sunt angajații clienților noștri. În fiecare lună, câteva mii de angajați se adaugă grupului Benefit și au la dispoziție sute de beneficii și oferte speciale. Graficul alăturat indică numărul de angajați înscriși în platformă până în acest moment.

Partenerii noștri, furnizorii beneficiilor

Nr. furnizorilor de beneficii

Partenerii noștri furnizează beneficiile pentru angajați. Pornind de la tichete de masă, tichete de vacantă și până la săli de sport sau diverse reduceri, rețeaua partenerilor Benefit acoperă întreagă țară. Echipa noastră, dedicată rețelei naționale, crește în permanență numărul partenerilor în funcție de cererile angajaților. Graficul alăturat indică numărul de parteneri până în acest moment.

Nr. de beneficii disponibile

Beneficiile disponibile la partenerii noștri sunt întotdeauna adaptate cererilor angajaților. Odată cu creșterea rețelei de parteneri, și numărul de beneficii este aflat într-o continuă creștere. Evaluăm în permanență beneficiile care sunt cel mai folosite, încercând să oferim fiecărui angajat ceea ce își dorește. Graficul alăturat indică numărul de beneficii active pe platfoma în acest moment.

Echipa noastră de suport

Nota echipei de suport

Fiecare răspuns al echipei noastre de suport este evaluat de către angajații clienților noștri. Ne îmbunătățim permanent performanța și răspundem cu exactitate fiecărei întrebări. Graficul alăturat indică calificativul echipei Benefit până în prezent.